Class Schedule

Class Schedule

Header Image: 

https://www.rayoga.com/sites/default/files/class-schedule-header_0.jpg
Term ID: 60
50% Off
https://www.rayoga.com/sites/default/files/50.png
Term ID: 58
Babysitting
https://www.rayoga.com/sites/default/files/baby.png
Term ID: 59
Candlelit
https://www.rayoga.com/sites/default/files/candle.png

Print Schedule

E.g., 2020-01-21
E.g., 2020-01-21

Tuesday | January 21, 2020

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
6:00 AM Ra Vinyasa Level 2 TaNesha Dodson Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Aubrey Pimentel * Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
6:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jenna Morris Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Alley Trantow Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Aubrey Pimentel * Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
7:45 AM Ra Vinyasa Level 2 (45 Minutes) TaNesha Dodson Newport Beach Vinyasa
95°-100°,45 Min,Advanced,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Madison Canary Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Alley Trantow Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Sarah Tagge Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
12:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Abbie Bear Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Sydni Wilt Long Beach Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Darren Obong Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
3:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Sarah Tagge * Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Sydni Wilt Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
4:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jeremy Shaw * Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:30 PM Ra Vinyasa Level 1 Chris Henry Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:45 PM Ra Vinyasa Level 1 Sarah Tagge Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 James Ackley Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Elizabeth Clark Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Chris Henry Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Sarah Tagge Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Madison Canary Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Elizabeth Clark Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Madison Canary Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
8:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Lauren Spalter Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Magaly Torres Costa Mesa Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0

Wednesday | January 22, 2020

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
6:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Stephanie Serrano Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Alison Zimmer Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Laurie Cirel Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Allie Galasso Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:45 AM Ra Intro to Level 2 Jaime Clark Newport Beach Vinyasa
85°,45 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Eileen Skold Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Sarah Tagge Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
10:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Madison Canary * Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
10:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Wei Forbus Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
11:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Sarah Tagge Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Jessi Moon Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Cynthea Morris Long Beach Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
3:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Lola Jontiff Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,50% Off, Babysitting
Enroll
0
3:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Abbie Bear * Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
1
4:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Kristin Osbon Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
4:15 PM Ra Vinyasa Level 2 Jocelyn Arnett Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,Babysitting
Enroll
0
4:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Karen Shideler Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Abbie Bear Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
5:30 PM Ra Vinyasa Level 1 Cassie Sinderhoff Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Jessi Moon * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
6:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Karen Shideler Long Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
6:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Huma Gruaz Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:30 PM Ra Vinyasa Level 1 Magaly Torres * Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
7:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Ali Rumani Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Brandei Bangan Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
8:15 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Eric Villanueva Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Jeremy Shaw Costa Mesa Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0

Thursday | January 23, 2020

Time Class Instructor Location Style Notes sub event
6:00 AM Ra Vinyasa Level 2 Darren Obong Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Amber Costilow Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Paul Da Silva Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Darren Obong Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
7:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Taylor Ulrich Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
8:15 AM Ra Vinyasa Level 1 Taylor Lockard Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:00 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Andrea Martin Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
9:15 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Paul Da Silva Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
10:15 AM Ra Vinyasa Level 2 Allie Galasso Irvine Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
10:30 AM Ra Vinyasa Level 2 Sarah Tagge Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
10:30 AM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Jessi Moon * Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
1
12:00 PM Ra Vinyasa Level 2 Jocelyn Arnett Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Johnny Newnes Long Beach Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
12:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Allie Galasso Irvine Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
0
3:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Johnny Newnes Costa Mesa Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,Babysitting
Enroll
0
4:30 PM Ra Vinyasa Level 1 Justina Young Irvine Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
4:45 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Sarah Tagge Newport Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
5:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Amber Costilow * Costa Mesa Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
1
5:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Stephanie Serrano Long Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
6:00 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Karli Wells Irvine Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
6:45 PM Ra Vinyasa Level 2 Amber Costilow Costa Mesa Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
0
7:30 PM Ra Vinyasa Level 2 Abbie Bear * Newport Beach Vinyasa
95°,60 Min,Advanced,
Enroll
1
7:30 PM Ra Vinyasa Intro to Level 2 Allie Galasso Long Beach Vinyasa
85°,60 Min,Intermediate,
Enroll
0
8:00 PM Ra Vinyasa Level 1 Jennifer Gattenby Newport Beach Vinyasa
75°,60 Min,All Ranges,
Enroll
0
9:15 PM Ra Vinyasa Level 1 Darren Obong * Costa Mesa Vinyasa
75°,45 Min,All Ranges,
Enroll
1